12.12.2008

Betfair Bullshit!!!

Kyselin noiden kampanja bonusten (ilmaisten rahojen) perään jota ei ole kuulunut, ja täyttä härän ulostettahan ne oli. Sähköpostissa tulleet viestit ei sisältänyt lähellekkään koko totuutta, ja näin ollen jäi boonukset saamatta.

Erillisissä ehdoissa mm. luki näin:
"Saadaksesi bonuksen sinun pitää ... tehdä vähintään 500€ yksi tai useampi panostus mihin tahansa Arcade-peliin, lukuun ottamatta alempana listattuja pelejä"

"Bonuksesi käyttö alkaa automaattisesti seuraavassa pelissä/pyörityksessä ja vähenee sitä mukaa kun käytät ilmaista bonustasi. Ilmainen bonus tulee käyttää 14 päivän kuluessa. VAROITUS; Menetät käyttämättä jääneet bonuksesi 14 päivän kuluttua niiden tallettamisesta."

"Pelit, jotka eivät kuulu tähän promootioon mukaan ovat: Zero Blackjack, Zero Jacks or Better, Zero Lucky Star, all Video Pokers, Blackjack (3 Hand), High-Roller Blackjack (3 Hand), Spanish Blackjack, Baccarat - High-Roller, Craps - High-Roller, Craps Superfun, Blackjack Pontoon, 3 Card Poker, Poker Dice, Roulette - Single View, Roulette, Roulette - High-Roller, French Roulette, Pyramid ja Multiplier."

"Betfair pidättää oikeuden sulkea pelaajan ulos promootiosta sekä Betfairin sivuilta... eikä Betfair Arcade ole velvollinen kertomaan sinulle syytä poistamiseesi."

"Betfair Arcade pidättää oikeuden keskeyttää promootion tai muuttaa sen sääntöjä ilman ennakkovaroitusta."

Näiden 5€+5€ perään pistin vielä kyselyä, kun ei niistä ole tullut mitään infoa, vaikka kysellyt olen jo useaan otteeseen. Saa nähdä mitä tälläkertaa perusteena.

Mielessä kävi että jos vaan löis kaikki Betfairin tilillä olevat rahat ruletissa mustalle ja jos voittais niin sitten ottaisi rahat ulos ja unohtaisi koko lafkan, ja jos ei voittaisi niin unohtaisi silti. Se miks en tätä tehnyt, oli se että betfairillaon hyvä ja vakaa holdem ohjelmisto johon voi nuo n.27€ käyttää.

Ainut betfairin lunastama bonustarous on ollut se liittymis boonuksena saatu 30€.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihan vinkkinä vaan että betfairilla kannattaa veikata jäkispeleissä kohtaa "tasapeli ei voita". Esim nhl:stä löytyy lähes joka päivä varma peli joka ei pääty tasapeliin. esim 15e panoksella tienaa yleensä +5e. itse olen nostanut viikon aikana 15euroa 80 euroon. Kaikki olleet nhl-otteluja, yhteensä 5kpl. 15-25e panoksella.

Anonyymi kirjoitti...

Hetkonen, jos lyöt vetoa 15€:lla ettei pääty tasapeliin ja jos voitat, niin silloinhan tienaat 15€ etkä 5€.
Ja kun kertoimet huitelee 4-5 paikkeilla, niin noissa saattaa pelitili tyhjetä kokonaan kerralla jos ei onni ole myöden.